5 jonge businesstoppers

In het nieuwe nummer van Beau Monde spreken we met vijf jonge Nederlandse businessbabes over hun succescarrière. Dames a...

In het nieuwe nummer van Beau Monde spreken we met vijf jonge Nederlandse businessbabes over hun succescarrière. Dames als Josh Veldhuizen, Jetteke van Lexmond en Anna Nooshin hebben het ver geschopt met hun eigen zaak. Maar wie zijn de jonge succesvrouwen van Hollywood? 5 jonge businesstoppers.

Dannijo

Zusjes Danielle (28) en Jodie (31) Snyder openden al een juwelenwinkeltje toen ze nog op de middelbare school zaten, dat werd echter gesloten toen ze gingen studeren. In 2008 besloten ze hun eigen accessoiremerk Dannijo te lanceren. Het werd een enorm groot succes. Celebs als Beyoncé, Natalie Portman en Oprah zijn fan van hun sieraden. Bovendien werden hun pareltjes gespot in de beroemde serie Gossip Girl en tijdens de New York fashion week. Momenteel is hun nieuwe lijn, speciaal voor het populaire festival Coachella, te koop. Boho looking sieraden en handige mini tasjes. Check it out!

Danielle en Jodie Snyder - young businesswoman Danielle en Jodie Snyder © Getty Images

Born as stars

Het ligt misschien voor de hand, maar deze tweeling kan gewoon niet ontbreken in dit lijstje. Mary-Kate en Ashley Olsen (28) zijn inmiddels zo rijk dat de nullen niet meer te tellen zijn. Je zou kunnen zeggen dat ze nu hun tweede leven leiden, want hun eerste beroemde kindsterretjesfase is namelijk al lang voorbij. Het acteren hebben ze dan ook vaarwel gezegd, maar op modegebied zijn ze hipper dan ooit. Mary-Kate en Ashley staan vooral bekend om hun hippieachtige look en grote tassen en zonnebrillen. Hier lees je meer over hun carrièreswitch. 

Mary-Kate en Ashley Olsen - young businesswoman Mary-Kate en Ashley Olsen © Getty Images

Youtube celeb

De beste manier om tegenwoordig beroemd te worden? Via internet natuurlijk. Justine Ezarik (31) doet het ons even voor, en hoe! Met haar channel iJustine wist ze miljoenen kijkers voor zich te krijgen. Met haar komische video’s waarin ze bijvoorbeeld glutenvrije cake bakt of paaseieren raapt met haar zussen, werd ze al gauw geliefd. Ondertussen heeft ze er nog vier channels bij en verscheen ze in Law & Order, Criminal Minds, The Vampire Diaries en The Bold and the Beautiful als gastacteur. Inmiddels zijn er een boel Youtube celebrities bijgekomen, maar Justine was in haar begintijd nog uniek. You go girl!

Justine Ezarik - young businesswoman Justine Ezarik werd beroemd op Youtube © Getty Images

 

Bye bye tv, hallo carrière

Ze begon als realityster, maar ondertussen heeft Lauren Conrad (29) wel bewezen dat ze zo veel meer is dan dat. Met een eigen kledinglijn, meerdere boeken op haar naam en een goedlopende lifestyleblog heeft de jonge vrouw een carrière opgebouwd om U tegen te zeggen. Ze is nog niet eens 30, maar heeft al dingen bereikt waar wij alleen maar over kunnen dromen… Lees hier meer over haar carrièreswitch.

Lauren Conrad - young businesswoman Lauren Conrad bereikte al veel op jonge leeftijd © Getty Images

Zussensucces

Naast bovenstaande zusjes, vallen ook actrice Dakota (21) en Elle (16) Fanning toch wel erg op als het om jong talent gaat. Eerstgenoemde begon haar carrière als klein meisje en heeft al een Saturn Award en een Satellite Award gewonnen. Veel acteurs hopen dat ze ooit in hun leven een award kunnen binnenslepen, Dakota doet het gewoon even tijdens haar jeugdjaren. Het acteertalent zit blijkbaar in de genen, want ook haar zusje Elle won al een prijs: de Young Hollywood Award voor Actrice van het Jaar. Bovendien hebben de meisjes ook nog eens een goed gevoel voor stijl. What’s not to like? Wij zijn erg benieuwd wat deze dames ons nog allemaal gaan laten zien in de toekomst.

Dakota en Elle Fanning - young businesswoman Dakota en Elle Fanning © Getty Images

Laatste nieuws