Topshop in Amsterdam!

De allereerste Amsterdamse Topshop is geopend! Ook in Nederland kunnen we nu genieten van de Britse, casual designs, die...

De allereerste Amsterdamse Topshop is geopend! Ook in Nederland kunnen we nu genieten van de Britse, casual designs, die Cara Delevingne in de Topshops-campagnes presenteert.

Topshop is altijd een hele populaire high street winkel geweest. Tof dat er nu een winkel in Amsterdam zit. En niet zomaar een, het is de allereerste Topshop en Topman van het Europese vasteland.

Topshop

Topshop (begane grond en eerste verdieping) zal in Amsterdam niet veel andere dingen verkopen dan in de filialen in Groot-Brittanië. We vinden hier dan ook de trend collecties, denim, schoenen, de luxere Boutique-lijn en natuurlijk de collecties met verschillende designers zoals Kate Moss, de Unique lijn, beauty producten en de collecties van London Fashion Week (yes!).

Topman

Topman Amsterdam (benedenverdieping) heeft ter ere van de opening een speciale exclusieve collectie in de schappen, alleen in Amsterdam te verkrijgen. Naast deze vijf mannenitems is er nog een ‘Topman Amsterdam exclusive‘: één van de prints van Nederlandse designer Michael van de Hamm wordt gebruikt voor een limited edition canvas-tas. Verder vind je bij Topman een groot denimaanbod, de kenmerkende Topshop-pakken, de trendcollectie en de premium LTD-collectie.

Bekijk hier de Topshop lente/zomer collectie, gepresenteerd door Cara!

Je vindt Topshop en Topman aan de Kalverstraat 48 t/m 52 in Amsterdam.

Laatste nieuws