Guinot hydradermie behandeling

Net als Brad Pitt is Beau Monde bij de hydradermie behandeling van top beautymerk Guinot in Amsterdam. Na de presentati...

0
Net als Brad Pitt is Beau Monde bij de hydradermie behandeling van top beautymerk Guinot in Amsterdam. Na de presentatie van Ine & Anouk Geurts van Chronique Cosmétique, mogen wij ondervinden hoe zo een behandeling is.

In de heerlijke, rustgevende salon Beautés de la Nature gebeurt het: een hydradermie behandeling met ‘dat elektrische apparaat’. Op dezelfde plek waar de geweldige acteur lag, lagen wij ook. En net als Brad vielen wij ook lekker in een lichte slaap. Het merk Guinot is één van de meest bezochte beautysalons in Frankrijk. Trainster Antoinette Top vertelt ons alles over de behandeling én geeft ons er zelfs een!

Super ontspannen!

De specialiste kiest een gelserum die perfect bij jou huid past. Daarna rolt ze met speciale rol- en bolelektroden over je hals en gezicht, zodat je huid de serum sneller opneemt. Tijdens de behandeling voel je je gezicht voller en frisser worden. Ook de elektroden voelen fijn aan, met soms een lichte tinteling bij je zenuwen. Van je gezicht tot aan je handen, alles wordt gemasseerd. In deze ontspanning droom je zeker wel even weg.

Lifting masker voor thuis

Moeder en dochter Ine en Anouk Geurts geven voor de hydradermie behandeling een presentatie over hun merk Chronique Cosmétique. De dames vertellen over hun nieuwe product voor Guinot: Masque Eclat Lifting, een exclusief masker dat je nu ook thuis kan gebruiken. Het geeft een soortgelijk effect als de hydradermie behandeling. Het hydrateert, verstevigt, verzorgt en herstelt!
165

Beau Monde is erg tevreden met het resultaat, want het werkt echt! Fris en fruitig gaan wij weer aan de slag op de redactie. Bekijk hier nog even een fotoreportage:

Een heerlijk persontbijt
1

De Guinot presentatie
2

Tijd voor goodiebags!
3

Salon Beautés de la Nature
000000000

Guinot hydradermie-behandeling
5

Ina Geurts en Anouk Geurts van Chronique Cosmétique
7

Foto’s: Ruud de Graaf – Teleview

Laatste nieuws