Lancering Second Life!

Nicuma en TheNextCloset.com lanceren aanstaande zondag hun nieuwe project: Second Life. Sieraden en designerkleding kri...

0
Nicuma en TheNextCloset.com lanceren aanstaande zondag hun nieuwe project: Second Life. Sieraden en designerkleding krijgen een tweede leven namens dit nieuwe koppel. Benieuwd hoe zij dit gaan doen?

Zondag 28 september om 16:00 uur is de officiële lancering van Second Life met een modeshow in de Amsterdamse galerie Archipelago. Maandag 29 en dinsdag 30 september zijn daar ook de inzameldagen. Hierna kunnen jullie oud goud en vintage kleding verkopen en daarmee een tweede leven geven aan de unieke items!

Nicuma recyclet goud voor duurzame goudwinning en doneert 10% van de winst aan Stichting Kinderhulp. Haar klanten kunnen oud goud een tweede leven bieden door het om te smelten tot nieuwe juwelen.

The Next Closet is een online modeplatform waar tweedehands designerkleding een nieuw leven krijgt. Zij vormt een marktplaats voor internationale modemerken zoals Prada en Alexander Wang.

1

Het nieuwe logo
2

Laatste nieuws