Pop-up Catwalk Beau Monde presenteert: Dorhout Mees en Elise Kim

Het is weer zo ver, Amsterdam Fashion Week is geopend! Dit weekend waren er in downtown Amsterdam allerlei activiteiten...

HeadingsHet is weer zo ver, Amsterdam Fashion Week is geopend! Dit weekend waren er in downtown Amsterdam allerlei activiteiten rondom de AFW 2013 georganiseerd. Pop-up catwalk shows, workshops, exhibities en fashion feestjes waren toegankelijk voor iedere modeliefhebber.

Vandaag was aan Beau Monde de eer om het werk van de twee ontwerpers Esther Louise Dorhout Mees en Elise Kim te presenteren! Wij zijn fan van de collecties van beide ontwerpers en heel benieuwd naar jullie meningen!

1pop
Covergirl Sunny verwelkomt het publiek met zomerse deuntjes.

2pop
De meiden van Vodaphone delen goodie bags uit.

3pop

4pop
De collecties van Nederlands ontwerper Esther Louise Dorhout Mees staan bekend om hun elegante voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van prints, zijde, wol en breisels. De collectie die tijdens de pop-up catwalkshow werd gepresenteerd is overduidelijk Dorhout Mees. Vrouwelijke pasvormen, mooi vallende stoffen, zachte kleuren en fijne printjes worden gecomplimenteerd door de warme zomerzon. Prachtig werk!

5pop

6pop

7pop
Ook ontwerper Elise Kim presenteerde haar collectie tijdens de pop-up catwalk show. Handwerk en oog voor detail bekronen het werk van de Amsterdamse ontwerper. De collectie die vandaag te zien was – bestaande uit verschillende soorten jurken met slanke pasvormen – bracht het meest vrouwelijke in de modellen naar boven. Niet alleen bevatten de kledingstukken gedetailleerd materiaal- en vormgebruik, maar ook de kapsels van de modellen waren tot in de nopjes verzorgd. Opnieuw zet Elise Kim een schitterende collectie neer, met de oranje gekleurde cut-out jurk als parel van de show. Werkelijk waar een plaatje!

Welk ontwerp vind jij het mooiste?

Laatste nieuws